Falke Homepads: heerlijke sokken van merino wol ideaal voor koude winteravonden

De Falke Homepads sokken zijn ideaal om binnenhuis te dragen, bijvoorbeeld tijdens de koude winterdagen. Ze zijn zowat het meest relaxte schoeisel wat je kan kiezen na een lange werkdag, zeker als je heel de dag warme of zware schoenen gedragen hebt. De sokken zijn dik en warm, en hebben een standaard lengte.

De buitenkant van de kous is gemaakt van lagen duurzaam, slijtvast en ademend katoen, wat geurtjes en dergelijke vermijdt. Aan de binnenkant vind je luxueuze Merino wol, die je voeten lekker warm houden. Merino wol is superieur ten opzichte van andere wolsoorten, doordat het altijd de correcte temperatuur heeft, maar tegelijkertijd je voeten helpt ventileren. Het houdt je voeten droog, jeukt niet, en wast zichzelf. De aangenaamste eigenschap is dat het daarenboven ook super zacht is. Kijken we even terug naar welk materiaal je nog in de Falke Homepads vindt, dan komen we behalve Polyamide in de noppen ook nog Elastaan tegen, waardoor de kousen, net zoals alle Falke sokken trouwens, perfect om de voet aansluiten.

De kousen bevatten slijtvaste noppen van ABS, een licht maar rendabel materiaal, waardoor je een ideale ondersteuning krijgt van de onderkant van de voet. Verder gaan de sokken erdoor langer mee gaan, en zorgen voor extra grip via deze anti-slip. De noppen kunnen perfect worden gewassen, en worden zonder problemen schoon. Deze Falke Homepads mogen in de machine gewassen worden, maar hou er wel rekening mee dat je de kousen niet hoger dan 30 graden wast, omdat de noppen anders gaan verharden en afbrokkelen, wat dus de duurzaamheid niet ten goede komt. Ook mag de sok niet in de droger en niet gestreken worden. Ook chemisch reinigen is niet aangeraden.

Dankzij de elastische band aan de enkel en bovenaan de kous zakt deze niet af, wat dus ideaal is op koude winteravonden. Rond de tenen is een drukvrije zone, aangezien Falke een slimme techniek gebruikt, waarbij de naad met 1 draad wordt gedicht. Daardoor voel je de naden van deze kousen praktisch niet.

De kous komt in een veelvoud van kleuren: van fel rood, paars of blauw, over de aardkleuren zoals mahony en verschillende soorten groen, tot donkere kleuren zoals marine of donkerblauw, grijs of zwart. De Falke Homepads Seasonal en de Falke Homepads SN series hebben modieuze strepen in het grijs, blauw of paars. Er is dus meer dan genoeg keuze, waardoor deze kous een aanrader is voor iedereen!