Goedkoop ketting van goud en zilver kopen

Een ketting van goud of zilver is een bijzonder sieraad. Je maakt er jouw outfit helemaal mee af, je hoeft niet op de maat te letten, en als je slim online bestelt zijn kettingen ook heel goedkoop. Maar let op; niet alles wat blinkt is goud! Herken de verschillen tussen “echt” gouden kettingen en zilveren kettingen zodat je niet teveel uitgeeft voor jouw sieraden.

Direct online shoppen naar de leukste sieraden van goud of zilver? Voor kettingen, ringen, oorbellen en andere mode accessoires moet je bij Ikbensieraden.nl zijn.

Ketting van goud of verguld

De hoeveelheid goud die verwerkt wordt in sieraden drukken we uit in karaat. Zo is 24 karaat puur goud zonder andere metalen. Hoewel je een gouden ketting met 24 karaat goud kunt laten maken gebeurt dat eigenlijk alleen als investering in Aziatische en Afrikaanse landen, voor complexe sieraden is puur goud te zacht. Daarom voegen ze andere metalen toe, dan krijg je gouden ketting met 18 karaat of 14 karaat goud. Dat is vaak net zo mooi, en er is meer mogelijk zoals het inleggen van edelstenen, en je kunt zo’n ketting goedkoop online bestellen.

Verguld of gold plated is een techniek waarbij een kern wordt bedekt met een dun laagje echt goud. Aan de buitenkant zie je het verschil niet, je kunt het wel aan de prijs zien! De sieraden van Ikbensieraden.nl zijn meestal in 14K of 18K en gold plated, daarom zijn ze mooi, van echt goud en toch goedkoop!

Ketting van zilver of verzilverd

De hoeveelheid zilver die verwerkt wordt in sieraden drukken we uit in %. Zo is 100% zilver puur zilver zonder andere materialen. In praktijk worden kettingen van zilver nooit gemaakt van puur zilver, maar maximaal met 92,5% zilver en verder een ander materiaal om het metaal sterker te maken. Dat de prijs een stuk goedkoper wordt is dan mooi meegenomen. Zilver is net als goud relatief zacht, daarom zijn er andere metalen nodig om het materiaal geschikt te maken voor bijvoorbeeld een ketting van zilver.

Verzilverd of silver plated is een techniek waarbij een kern wordt bedekt met een dun laagje echt zilver. Aan de buitenkant zie je het verschil niet, ook hier zie je het alleen aan de prijs! De sieraden van Ikbensieraden.nl zijn meestal met een zilver percentage van 92,5% verzilverd. Zo kun je goedkoop kettingen kopen die er toch prachtig uitzien!

Goedkoop kettingen kopen online

Er zijn ook alternatieven voor gouden en zilveren kettingen zoals kettingen van hout, opaal en parels. Daarnaast zijn er ook diverse stijlen waaronder multilaag kettingen en sieraden met een persoonlijke uitstraling. Waar je ook voor kiest, bij Ikbensieraden.nl weet je altijd zeker dat je kwaliteit bestelt voor een aantrekkelijke prijs! Houd er wel rekening mee dat de voorraad vaak beperkt is, wacht dus niet te lang met bestellen! Bekijk ook zeker de categorie met aanbiedingen, hier staan vaak enorm goede deals bij!

Bekijk direct het complete assortiment kettingen van goud, zilver en andere materialen op Ikbensieraden.nl.