Jurkjes trends 2017-2018

Een nieuw jurkje, maar wat is de mode vandaag de dag?

Is er een speciaal evenement gepland binnenkort waarbij je graag een nieuw jurkje zou aanschaffen, maar weet je niet goed wat vandaag de dag de trends zijn? Dan kan je hieronder alvast al enkele hints opdoen. Allereerst moeten we hierbij wel vertellen dat het beter is om gewoon iets te zoeken dat je echt mooi vindt en dat echt bij je past. Pas dan kan je kijken of het eventueel modieus is of niet. Het is eigenlijk beter te kiezen voor iets wat je bevalt dat wat in de mode is de dag van vandaag. Maar wil je toch graag iets moois vinden, dat toch modieus is dit jaar, dan kan je hieronder al enkele tips lezen.

Enkele van de huidige trends in de modewereld

  • Enkele modekleuren doen het dit jaar zeer goed: dit zijn de kleuren roodbruin, bruinoranje, koperbruine en karamelkleuren. Maar ook kleuren zoals grijs, donkerblauw en donkerrood doen het dit jaar zeer goed.
  • Over het algemeen zal je dit jaar meer volume in de kleding in de rekken terugvinden. Vooral bij de mouwen en de schouders wordt de kledij wat breder of wijder. De broeken met smalle pijpen blijft uiteraard populair, maar ook broeken die hoger zijn in de taille en wijder zijn in de pijpen doen het dit jaar ook goed. De taille blijft hierbij wel slank.
  • De mouwen van de kledij is niet enkel wijder dit jaar, het bestaat ook vaker uit speciale stoffen. Ofwel zijn ze hee lang, of hebben ze lintjes, striksjes, zijn ze gedeeltelijk gerimpeld enzovoort. Met andere woorden: het ziet er helemaal anders uit!
  • Wat je ook meer en meer zal zien, is dat de mensen meer en meer van top tot teen in dezelfde kleur zullen gekleed zijn.
  • Ook lange handschoenen doen het dit jaar goed in de modewereld.
  • Ook brede riemen zijn weer helemaal van teruggeweest. Deze riemen zijn nu echt breed. Hierbij is er aandacht voor de taille. Ze zullen gedragen worden op bloesjes, maar ook op jassen en vesten.
  • Jeans en denim was eerder al modieus, maar dit blijft dit jaar ook zo. Nu zal je vaak ook van deze jasjes tegenkomen in de winkels die versierd worden met bijvoorbeeld kralen of borduursels.
  • Leder is al even terug in de mode. Toch hoeft dit niet altijd in een veilige kleur zwart te zijn. Zo kan je dit jaar kiezen voor een donkerrode leren jas.

Nogmaals, dit zijn slechts tips van hoe de modewereld er dit jaar zal uitzien. Bij webwinkels als Dresses Only vind je altijd jurkjes en accessoires die conform de huidige mode zijn. Kies vooral iets waarbij je jezelf goed voelt en wat je zelf mooi vindt. Zo maak je uiteindelijk altijd de juiste keuze!