Mijn favoriete exclusieve merken

Ik hou enorm van mooie, exclusieve merken. Een van mijn favorieten is Michael Kors. De kleding van dit merk is heel vrouwelijk en elegant. Daarnaast hebben ze ook ontzettend mooie tassen, schoenen en accessoires. De horloges van Michael Kors zijn natuurlijk erg populair. Ik heb er dan ook al drie in mijn bezit. Een rosé gouden, een zilveren met steentjes en een zilveren die wat neutraler is. Met deze horloges kan ik eindeloos blijven combineren en ze passen altijd erg mooi bij de kleding die ik aan heb.

Een ander exclusief merk

Een ander merk dat ik helemaal geweldig vind, is Guess. Dit merk is iets uitbundiger dan Michael Kors. Er wordt namelijk erg veel gebruik gemaakt van opvallend prints en details. Ook bij Guess kun je terecht voor kleding, schoenen, tassen en accessoires. Als je wil kun je een complete outfit met accessoires samenstellen. Waar ik vooral fan van ben, zijn de Guess tassen. Deze zijn ontzettend divers, dus je vindt altijd wel een die je mooi vindt. Zo zijn er tassen met een leuk slangenprintje, maar bijvoorbeeld ook een ‘simpele’ zwarte tas met mooie gouden details.

Merkkleding online bestellen

Tegenwoordig bestel ik bijna al mijn kleding online. Deze mooie exclusieve kleren bestellen doe ik via Exclusievekleren.nl. Dit is een website waarop je merkkleding vindt uit allerlei webshops. Je kunt dus zien waar je jouw favoriete merken voor de beste prijs kunt bestellen. Naast mijn favoriete merken Michael Kors en Guess bieden ze nog tientallen andere exclusieve merken aan! Ik zou zeggen, wacht niet langer en kijk eens op Exclusievekleren.nl!